Dětský batoh Doldy Wild 22
      Dětský batoh Doldy Wild 22
      Dětský batoh Doldy Wild 22
      Dětský batoh Doldy Wild 22
      Dětský batoh Doldy Wild 22
      Dětský batoh Doldy Wild 22
      Dětský batoh Doldy Wild 22

      Dětský batoh Doldy Wild 22

      1 346 Kč

      1 113 Kč bez DPH

      1 496 KčSleva 10 %

      Doldy Wild 22 děti využijí nejen jako školní batoh, ale také na výlety a jednodenní turistiku. Doporučujeme z vlastní zkušenosti. Vyrobeno v ČR.

      Barva :

      Název barvy : Červená

      Množství:
      Skladem u dodavatele
      Odešleme obvykle do 4 - 5 pracovních dnů.

      Doldy Wild 22

      Školní batoh Doldy Wild vyniká svou nízkou hmotností. Váží je 680 gramů, což jistě ocení každý školáček nosící na zádech aktovku či batoh plný učebnic a sešitů, a také jeho extrémní trvanlivost díky použité kombinaci materiálů Asymtex a Cordura. Batoh také poměrně dobře odolává zašpinění díky struktuře použitých materiálů. Je vhodný pro postavu od 130 cm.

      Záda batohu jsou skvěle polstrovaná. Ramenní popruhy jsou tvarované ve tvaru S a jsou přizpůsobeny pro dětskou postavu. Jejich délku si dítě snadno nastaví samo. Nechybí ani hrudní popruh, který je výškově nastavitelný (odlehčuje zádům při nošení). Spona hrudního popruhu má píšťalku.

      Dno batohu i záda jsou vyztužené. Na spodní straně batohu jsou dva gumové nástavce, které chrání dno před ušpiněním i zničením. Na horní straně batohu najdete pevné ucho na nošení v ruce.

      Přední komora má jednu velkou kapsu, například na pravítka, na penál nebo na svačinu, a jednu menší kapsu na zip, například na peněženku a kapesníky. Nechybí poutko s plastovou karabinkou na klíče. Přední komora je uzavíratelná obousměrným zipem.

      Hlavní komora je určená především na učebnice a sešity, má jednu velkou kapsu uzavíratelnou na suchý zip a jednu menší kapsu na zip. Komora je opět uzavíratelná obousměrným zipem.

      Na bocích batohu jsou látkové kapsy, například na pití. Zkrátka tolik kapes a přihrádek, kolik každý školák potřebuje, aby měl dobře uspořádány své věci.

      Na čele batohu jsou reflexní proužky na konci zipu a reflexní paspule pod obrázkem. Další dva reflexní proužky jsou na ramenních popruzích nad logem Doldy. Součástí školního batohu není pláštěnka, ale díky použitým materiálům je batoh dostatečně voděodolný. Přesto zipy nepromokavé nejsou, takže doporučujeme pláštěnku dokoupit.

      Doldy Wild se vyrábí ve dvou barvách, a to v modré a červené.

      Hlavní přednosti batohu

      • Pohodlně přístupné komory díky dlouhým zipům
      • Odolné materiály používané u expedičních batohů
      • Nízká hmotnost / vysoká nosnost
      • Prostorné kapsy na bocích
      • Hrudní s píšťalkou

      ​Servis batohů Doldy

      Na všechny výrobky Doldy poskytuje firma velmi rychlý kvalitní jak záruční tak i pozáruční servis. Samozřejmě není problém dodat jakékoliv náhradní díly. Firma Doldy vyvíjí batohy přes 30 let a každý krok výroby probíhá v České republice.

      Před uvedením nového batohu na trh probíhá několikaměsíční testovaní. Ať už je batoh určen pro cyklisty, běžce, klasické turisty, nebo horské vůdce, všechyn jeho části jsou vyladěny k dokonalosti. Firma Doldy má také snahu, aby většina použitých materiálů pocházela z ČR. Aktivně spolupracuje s výrobci materiálů na optimalizaci stávajících výrobků případně na vývoji zcela nových materiálů.​

      Značka

      Doldy

      Parametry

      Záruka
      2 roky
      Materiál
      Asymtex
      Objem
      22 l
      ean13
      8594054163139

      Nevíte si rady? Zavolejte nebo nám napište, rádi vám poradíme.

      Komentáře (0)