• Doprava zdarma

    • Warmpeace spacák VIKING 900 180 cm
      Warmpeace spacák VIKING 900 180 cm
      Warmpeace spacák VIKING 900 180 cm
      Warmpeace spacák VIKING 900 180 cm
      Warmpeace spacák VIKING 900 180 cm

      Warmpeace spacák VIKING 900 180 cm

      7 645 Kč

      6 318 Kč bez DPH

      8 220 KčSleva 7 %

      Třísezónní péřový spacák Warmpeace Viking 900 pro postavu do 180 cm. Vysoký loft a dlouhá životnost. Limitní izolace do -14 °C.

      Barva :
      Varianta :

      Název barvy : Red/Grey/Black

      Množství:
      Skladem u dodavatele
      Odešleme obvykle do 4 - 5 pracovních dnů.

      Třísezónní péřový spacák Warmpeace Viking 900

      Warmpeace Viking 900 je o 260 gramů těžší bratříček Vikinga 600. Jde o velmi populární třísezónní spacák se zaměřením na jaro a podzim. Viking 900 je řešení pro chladnější noci nebo zimomřivější spáče. Páry a manželské dvojice pro společné cestování často vybírají Viking 900 pro ženy a Viking 600 pro muže.

      Viking 900 v kompresním obalu zabírá Ø 22 × 42 cm. Varianta pro postavu do 180 cm váží bez obalu 1 370 gramů. Péřový spacák k izolaci využívá 900 gramů kachního peří a jeho limitní teplota je -14 °C.

      Materiály spacáku Warmpeace Viking 900

      Spacák je vyroben z lehoučkého Loft Nylonu DWR+, který dokáže odpuzovat vodu do 1 250 mm vodního sloupce. Tento pevný a mechanicky odolný materiál skvěle spolupracuje s péřovou náplní a umožňuje jí dostatečný loft.

      Vnitřní strana spacáku je vyrobena z Loft Nylonu. Materiál je příjemný na omak a umožňuje rychlý transport vlhkosti. Černá barva na slunci napomáhá rychlejšímu odpařování vlhkosti i v záporných teplotách. Tato část spacáku je vyrobena v Číně.

      Uvnitř spacáku je použito kvalitní kachní peří, které pochází z evropských chovů. Peří je v kvalitě 90/10, jeho plnivost je 600 cuin a je uloženo v „Z“ komorách. Plnění spacáku probíhá v Německu pod přísnými normami. Náplň dokáže absorbovat 270 gramů vody. Celý spacák umožňuje paropropustnost RET 3,7 m2 Pa / W-1.

      Konstrukce spacáku Warmpeace

      Konstrukce spacáku

      Zip spacáku je značkový japonský YKK a po celé délce je podložený klopou s tuhou légou, takže se při zapínání a odepínání nezadrhává. Táhlo jezdce je otočné a umožňuje zapínání jak z vnitřní, tak z venkovní strany spacáku. Zip je obousměrný, takže kromě klasického rozepnutí jej můžete rozepnout i od nohou nahoru a případně tak odvětrávat přehřátý prostor v nohách.

      Kapuce je vybavená pružnou tkanicí a jde pěkně stáhnout kolem hlavy. Stejně tak stahovací límec kolem ramen. Stažený límec a kapuce spolu zabraňují nechtěným únikům tepla. Uvnitř spacáku je kapsička se zipem na drobnosti, jako jsou brýle, čelovka nebo mobil.

      Jaký spacák vybrat?

      Warmeace Viking 900 je v ramenou široký 80 cm a v nohách 50 cm. Pokud by pro vás byl spacák příliš úzký, můžete sáhnout po široké variantě Viking 900 180 cm WIDE nebo přikoupit vpínací klín Warmpeace Extender 180.

      Je na vás, jestli zvolíte zip u levé, nebo u pravé ruky. Pravákům doporučujeme zip u levé ruky a levákům u pravé, ale není to pravidlo. Pokud cestujete v páru, myslete na to, že dva spacáky s opačnými zipy můžete spojit k sobě. A to i když jsou různě dlouhé, jen počítejte s tím, že ten delší bude nahoře přečnívat.

      TIP: V řadě spacáků Viking můžete spojovat i různé modely. Například Viking 900 170 cm Levý zip + Viking 600 195 cm Pravý zip. Pokud si s výběrem nevíte rady, neváhejte a napište nám. Rádi vám s výběrem pomůžeme.

      Spojené spacáky Warmpeace

      Termoizolační schopnosti spacáku Viking 900

      • Komfort -7 °C
      • Limit -14 °C
      • Extrém -34 °C

      Tyto teploty jsou výsledkem normovaných laboratorních testů a zdaleka nejsou nejdůležitějším faktorem při výběru spacáku. Z těchto údajů je zajímavá vlastně jen limitní teplota, která může sloužit jako orientační údaj při srovnávání schopností spacáků stejné třídy a stejného stáří v suchém stavu.

      Pokud si s výběrem nevíte rady, neváhejte a napište nám. Rádi vám s výběrem pomůžeme.

      Warmpeace Viking 900 WIDE

      Skladování a údržba péřového spacáku

      Spacák Warmpeace Viking 900 dodáváme se dvěma obaly: skladovacím a kompresním. Pokud spacák nepoužíváte, skladujte jej v prostorném skladovacím obalu. Péřová náplň bude v přirozeném nadýchaném stavu a prodloužíte tak životnost spacáku. Kompresní obal velikosti L má objem jako 11litrová lahev a je vybavený stahovacími popruhy, takže jej můžete ještě více zkomprimovat.

      Praní spacáku zvládnete sami v automatické pračce. Perte jej na 30 °C, použijte program na praní vlny a speciální tekuté prací prostředky, které nejsou agresivní vůči peří, nenaruší jeho strukturu, dobře se vymývají při máchání a nekrystalizují v jemných záhybech náplně. Nikdy nečistěte chemicky. Po praní řádně odstřeďte.

      Spacák sušte v sušičce teplým vzduchem do 30 °C nebo ve vodorovné poloze za občasného důkladného protřepání. Počítejte s tím, že spacák bude schnout několik dní. Podrobný návod najdete na etiketě uvnitř spacáku.

      Značka

      Warmpeace
      4394

      Parametry

      Záruka
      2 roky
      Země původu
      Německo
      ean13
      8591037071450

      Nevíte si rady? Zavolejte nebo nám napište, rádi vám poradíme.

      Komentáře (0)