Léto 2021 bude dlouhé

- Categories : Aktivity a události

Kemp

Milí přátelé, zákazníci,

krátce po tom, co jsme v dubnu předali náš projekt Bratři v čaji partnerovi Tea Starter, jsme mohli znovu otevřít prodejnu. Jen připomenu, že neoprávněné restrikce od státu trvaly v našem případě prakticky půl roku. Nicméně, přežili jsme to. A co tě nezabije... Všichni, kdo jste nás navštívili - moc Vám děkujeme za podporu.

Prvotní nadšení ale vystřídala realita. Jsme v polovině roku a máme pro vás pár informací:

  • Mnoho výrobců změnilo své dosavadní ceníky a zdražili.
  • V posledních dnech také proběhly obchodní prezentace výrobků pro sezónu jaro/léto 2022. Na jaře proběhne další zdražení.
  • V tuto chvíli je zboží celkově nedostatek napříč celým sortimentem a zúžený výběr na webu i na prodejně je právě díky tomuto. 

V červenci jsme vám plně k dispozici na prodejně, standardně od úterý do pátku, od 9 do 17 hodin. Zároveň probíhají individuální kurzy Nordic Walking

Po celý srpen bude prodejna iQSPORT uzavřena. Také e-shop iQSPORT nebude v provozu. Poté, co se vykoupeme v některém z našich rybníků, uděláme drobné opravy na webu a připravíme se na sezónu podzim/zima.

Čeká nás řada novinek a inovátorských řešení v oblečení RAB, novinky na stěny od Singing Rock a něco vyladěného na nohy od Asolo

No a pokud nás opět nezavřou, rádi Vás uvidíme.

Ta tým iQSPORT Lukáš Kruťa

1/7 2021

Sdílet