Vysoušeč obuvi ZeroWatt Fuchs Home 4
      Vysoušeč obuvi ZeroWatt Fuchs Home 4
      Vysoušeč obuvi ZeroWatt Fuchs Home 4

      Vysoušeč obuvi ZeroWatt Fuchs Home 4

      18 600 Kč

      15 372 Kč bez DPH

      Nástěnný vysoušeč obuvi na 4 páry vysokých bot. Ekonomicky bezkonkurenční díky neskutečně nízké spotřebě. Vklouzněte každé ráno do vyhřátých lyžáků, pracovních bot, nebo pohorek. Modulární systém. Vyrobeno v Itálii.

      Množství:
      Skladem u dodavatele
      14-21 dní

      Ekologický vysoušeč obuvi

      Nástěnné elektrické vysoušeče obuvi Fuchs využívají velmi šetrný způsob vysoušení bot. Vysoušení probíhá kombinovaně pomocí tepla z PTC tělesa a vzduchu z ventilátoru. Tento způsob je šetrný a vhodný nejen pro lyžáky, ale i vysokou turistickou obuv, pracovní obuv nebo vysoké kožené boty. 

      Není určen pro nízkou obuv, ale i pro ni máme řešení. Pokud máte zájem dozvědět se více, kontaktujte nás, ale napřed si přečtěte, jak to celé funguje.

      Jak vysoušeč ZeroWatt Fuchs funguje?

      1. Po zapojení do elektrické sítě se uvnitř vysoušeče spustí ventilátor, který vhání neohřátý vzduch do všech trnů.
      2. Obuv se nasune na trn, který se pod tíhou boty mírně sklopí. Sklopením se aktivuje PTC těleso, které začne hřát
      3. Vháněný vzduch je ohříván PTC tělesem a výsledný teplý vzduch vysuší botu. Výsledná teplota nepřekračuje 40 °C.  
      4. Jak dlouho trvá, než se boty vysuší? Mokré lyžáky se vysuší přibližně za 2 hodiny.

      Parametry vysoušeče obuvi ZeroWatt Fuchs Home 4

      • Výška: 165 cm
      • Šířka: 34 cm
      • Hloubka: 31 cm  
      • Na 4 páry bot (8 trnů)

      Inteligentní a jednoduchý provoz

      Každý trn obsahuje jedno samostatné PTC těleso. Bez zatížení se těleso nesepne a tak neobsazené trny nespotřebovávají žádnou elektrickou energii. Tento systém je velmi praktický, efektivní, ekonomicky úsporný a tím pádem i ekologicky přívětivý. Konkurenční značky takovýchto kvalit ani zdaleka nedosahují.

      Vysoušeč obuvi

      Využití řady vysoušečů Fuchs ZeroWatt 

      Minimální spotřeba - počítejte s námi

      Jakmile zapojíte vysoušeč do elektrické sítě ve vysoušeči se spustí ventilátor. Ventilátor má příkon 12 wattů/h. Každý trn na botu má uvnitř PTC těleso s příkonem 6 wattů/h. Jakmile trn zatížíte botou, zapne se ohřev daného trnu. Nezatížené trny se neohřívají.

      Příklad spotřeby: Vysoušeč Fuchs Home 4 má celkem 8 trnů. Pokud jsou zatížené (obsazené) všechny trny, spotřeba elektrické energie je tedy  8 x 6 +12 = 60 Wattů za jednu hodinu. Spotřeba je tedy přibližně taková, jakou má jedna klasická žárovka.

      Pokud bychom to převedli na peníze a uvažovali o ceně elektřiny 5 Kč/kWh, tak za vysušení čtyřech párů bot (2 hodiny běhu vysoušeče v plném obsazení) zaplatíte rovných 60 haléřů.

      Prakticky: I když plně obsazený vysoušeč necháte zapnutý celou noc, jeho provoz nespolkne vaši peněženku. O to lepší pocit budete mít, když ráno vklouznete do krásně nahřátých bot.

      Ekologicky/ekonomicky: Když budete na vysoušeči sušit jen jeden pár bot, bude spotřeba minimální a ostatní nevyužité trny nebudou zbytečně topit do místnosti.

      Výhody, které nemají konkurenci

      • Vysoušeče Fuchs ZeroWatt jsou nejúspornější na trhu! 
      • Použité materiály zaručují, že produkt nikdy nerezaví.
      • Mnohaleté zkušenosti s provozem v horských střediscích garantují absolutní funkčnost výrobku.
      • Vyrobeno v Itálii.

      Modulární systém - řada vysoušečů spojená v jeden celek

      Potřebujete větší kapacitu vysoušečů? Vysoušeče Zerowatt Fuchs jsou modulární a tak je snadné zapojit více vysoušečů do řady, do jednoho celku. Napájení je přitom řešeno stále jedním přívodním kabelem. Jediné omezení je dáno velikostí vašich prostor. Výsledek může vypadat takto: 

      Vysoušeč obuvi

      Vysoušeče zapojené v řadě 

      Dodání modulárního systému - stěny

      Pokud budete chtít dodat takovouto sestavu, ať už bude jakkoli velká, dorazí vám rozložená na jednotlivé komponenty. Montáž provedete až na místě podle montážního plánu. 

      Abyste věděli, co vás čeká, tak velmi stručně: Kompletace není složitá. Nejprve se na zeď namontují podkladní ocelové plechy. K montáži plechů na stěnu nedodáváme spojovací materiál, protože každý podklad (cihly, dřevo, sádrokarton) vyžaduje specifické ukotvení. To je ve vaší režiji. Jakmile jsou plechy namontovány, postupně na připravené pozice přišroubujete jednotlivé plastové díly, které propojíte připravenými plastovými svorkami. Těmi vede elektrická energie do jednotlivých trnů. A to je vše. Dá se říci, že je to skládačka pro dospělé :).

      Montážní list je součástí dodávky a kompletaci zvládne provést i laik. Přesto, pokud budete chtít objednat montáž, rádi vám ji naceníme. 

      Vysoušeč Fuchs - montáž

      Montáž řady vysoušečů  

      Doprava a doručení

      Standardní doba dodání jsou 2 až 3 týdny od zaplacení proforma faktury. Doba se prodlužuje v době dovolených a svátků (Českých a Italských). Každou objednávku řešíme individuálně. 

      Chcete se zeptat více? Potřebujete něco upřesnit? Kontaktujte mne:

      • Lukáš Kruťa
      • Tel.: 777 689 222
      • E-mail: obchod@iqsport.cz

      Značka

      Fuchs Technik

      Parametry

      Záruka
      2 roky
      Země původu
      Itálie
      Druh
      vysoušeče

      Nevíte si rady? Zavolejte nebo nám napište, rádi vám poradíme.

      Mohlo by vás také zajímat

      Komentáře (0)