Nordic Walking s BeneFit klubem VoZP

- Categories : Aktivity a události

VOZP

Dnes začíná nový školní rok, ale i spolupráce instruktorů Nordic Walking Point s Vojenskou zdravotní pojišťovnou, VoZP.

A protože já i Dáša patříme k proškoleným instruktorům Nordic Walking Point, máme pro vás milou zprávu. Na měsíc září se stáváme jedním z hlavních partnerů BeneFit Klubu, spolu se společnostmi Samsung a Under Armour.

V čem partnerství spočívá?

Pokud jste doteď jen přemýšleli, že si Nordic Walking vyzkoušíte nebo koupíte hole, máte o důvod víc!

Členové BeneFit Klubu VoZP získají slevu 15 % po předložení karty BeneFit Klubu na nákup holí značky START a také při koupi libovolného kurzu Nordic Walking, které pořádáme.

Jak a kde slevu uplatníte?

Protože Dáša i já patříme k instruktorům, které odborně vyškolil zakladatel Nordic Walkingu v ČR Miroslav Mira, můžete slevu využít přímo u nás.

Sleva se vztahuje na nákup holí značky START a také na kurzy Nordic Walking. A to pouze v kamenné prodejně. Platí od 1. září do 30. září 2021.

Je vhodné si nejdřív koupit hole a začít chodit sám/sama?

Nedoporučuji to. Základem je know how – jak na to. Alfou a omegou nordic walking je správný odraz, který mění stereotyp chůze a to vyžaduje cvik a dovednost. Dobře vedená instruktáž vám otevře cestu k novému a efektivnímu používání těchto sportovních holí. Navíc se s nimi naučíte protahovat, posilovat a snad i dlouhodobě bavit. Pak teprve nordic walking přináší správné efekty.

Bez dobře zvládnutých dovedností se živou zpětnou vazbou Vám ani „zlaté“ hole nic nového nepřinesou. Videa na YouTube Vás správně chodit nenaučí a špatné návyky se budete pracně a dlouho odnaučovat.

Kde najdu instruktora NWP a jak se nahlásím na lekci?

Instruktoři Nordic Walking

Kromě nás, najdete instruktory po celé ČR. Certifikovaní instruktoři jsou pěkně pohromadě na specializované webové stránce Nordic Walking Point

Pokud jste z okolí Holešova, můžeme nám rovnou napsat tady :) ale napřed se podívejte na naše vypsané kurzy.

Tak ať vám to šlape,

Lukáš Kruťa

 

Více informací na stránce VoZP. Klikněte na banner:

VOZP banner

Sdílet