Batoh Doldy Avenger 40
      Batoh Doldy Avenger 40
      Batoh Doldy Avenger 40
      Batoh Doldy Avenger 40

      Batoh Doldy Avenger 40

      1 970 Kč

      1 628 Kč bez DPH

      2 189 KčSleva 10 %

      Jednokomorový, jednoduchý batoh ideální na turistiku a horolezecké výstupy. Vyrobeno v ČR.

      Barva :

      Název barvy : Červená

      Množství:
      Skladem u dodavatele
      Odešleme obvykle do 4 - 5 pracovních dnů.

      Doldy Avenger 40

      Zádový systém AIR skvěle rozkládá nesený náklad. Skládá se z plastového panelu a tkaniny Tebox, která na zádech velmi dobře odvětrává. Ramenní popruhy velmi dobře padnou a můžete je dotahovat horními balančními popruhy.

      Víko batohu má dvě kapsy, jednu uvnitř a jednu venku. Pod víkem je silonový límec, který dokonalé uzavírá obsah batohu - vypadení čehokoli nehrozí. Uvnitř je velký plochá kapsa a příprava na pitný vak.

      Na bocích batohu jsou látkové kapsy pro uchycení lahví, hůlek nebo stanových tyčí. Nad kapsami jsou kompresní popruhy. Na čele baohu je smyčka na cepín. Pláštěnka ukrytá v kapse na dně.

      Servis batohů Doldy

      Na všechny výrobky Doldy poskytuje firma velmi rychlý kvalitní jak záruční tak i pozáruční servis. Samozřejmě není problém dodat jakékoliv náhradní díly. Firma Doldy vyvíjí batohy přes 30 let a každý krok výroby probíhá v České republice.

      Před uvedením nového batohu na trh probíhá několikaměsíční testovaní. Ať už je batoh určen pro cyklisty, běžce, klasické turisty, nebo horské vůdce, všechyn jeho části jsou vyladěny k dokonalosti. Firma Doldy má také snahu, aby většina použitých materiálů pocházela z ČR. Aktivně spolupracuje s výrobci materiálů na optimalizaci stávajících výrobků případně na vývoji zcela nových materiálů.​

      Značka

      Doldy

      Parametry

      Záruka
      2 roky
      Materiál
      Asymtex
      Objem
      40 l
      ean13
      8594054164457

      Nevíte si rady? Zavolejte nebo nám napište, rádi vám poradíme.

      Mohlo by vás také zajímat

      Komentáře (0)