• Doprava zdarma

    • Bunda Rab Kinetic Alpine 2.0
      Bunda Rab Kinetic Alpine 2.0
      Bunda Rab Kinetic Alpine 2.0
      Bunda Rab Kinetic Alpine 2.0

      Bunda Rab Kinetic Alpine 2.0

      6 943 Kč

      5 738 Kč bez DPH

      7 980 KčSleva 13 %

      Nepromokavá softshell bunda Rab Kinetic Alpine 2.0 je tak komfortní, že zapomenete na to, že na sobě máte membránu. Unikátní pletenina funguje jako funkční triko, lehká větrovka a zároveň nepromokavá bunda v jednom.

      Velikost :
      Barva :

      Název barvy : Nightfall blue

      Množství:
      Skladem u dodavatele
      Odešleme obvykle do 4 - 5 pracovních dnů.

      Softshell bunda Rab Kinetic Alpine 2.0 Jacket

      Na základě několikaletého používání v terénu a díky podnětům řady uživatelů přišel Rab s vylepšenou verzí bundy Kinetic Alpine. Došlo k implementaci drobných doplňků a výsledkem je Kinetic Alpine 2.0. Jde o měkkou, strečovou a prodyšnou bundu s membránou a podlepenými švy. Vodní sloupec dosahuje 10 000 mm a bunda má podlepené švy a zpevněné panely na mechanicky namáhaných místech.

      Celkovým pojetím zůstává model Kinetic Alpine 2.0 stejný jako jeho předchůdce, ale liší se použitými materiály. Základem celé bundy je stále třívrstvý laminát Proflex™, který je tvořen dvěma pleteninami a polyuretanovou membránou mezi nimi. Pletenina je na rozdíl od tkaniny mnohem měkčí a pružnější, a proto je Kinetic Alpine 2.0 už na první dotek mnohem měkčí a strečovější než běžné nepromokavé bundy.

      Vnější pletenina je pletená co nejhustěji, aby zajistila dobrou mechanickou odolnost. Vnitřní vrstva má zase strukturu i materiál jako funkční trika – zajišťuje rychlý odvod potu. Je to v podstatě funkční triko, lehká větrovka a zároveň nepromokavá bunda v jednom.

      Recyklace je budoucnost

      První změnou oproti předchozímu modelu Kinetic Alpine je, že pleteniny membrány Proflex™ jsou u modelu Kinetic Alpine 2.0 vyrobeny z recyklovaného polyesteru. Tím Rab naplňuje svoji základní filozofii, jejímž cílem je maximálně dbát na ochranu životního prostředí a na rostoucí požadavky udržitelného rozvoje.

      Druhou, a na první pohled více viditelnou změnou, je doplnění odolnějšího materiálu na více exponovaných místech. Kapuce, ramena, boky a paže jsou vyztužené tkaným nylonem s vyšší gramáží, který zajistí vetší odolnost proti oděru.   

      Z jednotlivých doplňků si model Kinetic Alpine 2.0 zachovává dvě postranní velké kapsy posazené dostatečně vysoko, aby byly přístupné i se zapnutým bederním pásem, vnitřní kapsu na zip, voděodolný YKK po celé délce bundy, nově však dvoucestný, stahování rukávů na suchý zip a kapuci dostatečně velkou, aby se pod ní vešla helma. Kapuce disponuje předním stahováním, stejně jako stahováním na temeni. Stahování se nachází též kolem pasu.  

      Díky své měkkosti, pružnosti, vodnímu sloupci 10 000 mm a prodyšnosti 35 000 g/m2 za 24 hod je Kinetic Alpine 2.0 ideální bundou pro nízko- i vysokofrekvenční aktivity v průběhu celého roku. Své využití najde v proměnlivých podmínkách na jaře a na podzim, kdy kolísají teploty a kdy se střídají přeháňky s jasnou oblohou.

      Vysoká prodyšnost se postará o to, že ji při rostoucích teplotách nemusíte sundávat. V zimě zase může sloužit jako výborná vnější ochrana před větrem a mokrým sněhem a i v létě si najde místo jako spolehlivá vnější vrstva při krátkých přeháňkách. Zpevněné panely a o něco vyšší hmotnost však Kinetic Alpine 2.0 předurčují k tomu, aby excelovala hlavně při aktivitách, které kladou vyšší nároky na materiál a vyžadují větší odolnost.

      Naplno se tak Kinetic Alpine 2.0 uplatní při zimním i letním lezení, na feratách nebo skialpech, kde určitě využijete i kalhoty Kinetic Alpine 2.0.

      Pro aktivity jako je turistika, běh či běžky poslouží Kinetic Alpine 2.0 samozřejmě taky, ale stojí za zvážení, zdali při těchto činnostech nebude vhodnější lehčí model Kinetic 2.0.  

      Rab Kinetic Alpine 2.0

      • Hmotnost: 423 g (vel. L)
      • Materiál: Proflex™ – 3vrstvý, strečový laminát tvořený vnější a vnitřní recyklovanou polyuretanovou pleteninou a PU membránou
      • zpevněné panely tvořené nylonovou tkaninou na kapuci, pažích, bocích a ramenou    
      • Parametry membrány: 10000 mm vodní sloupec a prodyšnost 35000 g/m2 za 24 hod
      • podlepené švy
      • pružná kapuce kompatibilní s helmou a s vyztuženým kšiltem
      • stahování kapuce na obvodu a temeni hlavy
      • voděodolný dvoucestný zip YKK po celé délce podšitý légou 
      • dva voděodolné zipy YKK na kapsách
      • dvě výše posazené postranní kapsy
      • vnitřní kapsa na zip YKK
      • stahování rukávů na suchý zip
      • stahování kolem pasu
      • součástí obal na sbalení
      • délka zad 75 cm (velikost M)
      • Fit: Regular

      Značka

      Rab
      QWG-69-NB-M

      Parametry

      Záruka
      2 roky
      Hmotnost
      423
      Období
      celoroční
      Nepromokavé
      ano
      Softshellové
      ano
      Střih
      regular fit
      Typ výstřihu
      s kapucí
      S odvětráváním podpaží
      ne
      ean13
      821468966697

      Nevíte si rady? Zavolejte nebo nám napište, rádi vám poradíme.

      Mohlo by vás také zajímat

      Komentáře (0)