• Nové
  • Doprava zdarma

  • Bunda Rab VR Summit
    Bunda Rab VR Summit
    Bunda Rab VR Summit
    Bunda Rab VR Summit
    Bunda Rab VR Summit

    Bunda Rab VR Summit

    4 980 Kč

    4 116 Kč bez DPH

    5 480 KčSleva 9 %

    Větru odolná softshellová bunda nabízí bezkonkurenční regulaci teploty a odvod vlhkosti. Ideální pro zimní turistiku, horolezectví a lyžování.

    Velikost :
    Barva :

    Název barvy : Graphene

    Množství:
    Dočasně vyprodáno

    Bunda Rab VR Summit

    Unikátní zimní kousek vyvinutý pro aktivní pohyb v horách. Pánská bunda Rab VR Summit je kousek, který je dostatečně tenký aby se dal zakomponovat do systému vrstvení. Využijete jí jako střední izolační, ale i jako hlavní svrchní vrstvu.

    Při vývoji této bundy ji nechal Rab po celý rok intenzivně testovat řadou horolezeckých instruktorů aby bylo dosaženo dokonalosti.

    Rab VR Summit začíná novou etapu víceúčelových bund vyvinutých Rabem. Podšívka Vapour-Rise™ dostala novou podobu, její struktura více připomíná příjemný “kožíšek” který skvěle hřeje, ale zároveň perfektně odvádí pot. Oceníte to obzvlášť při aktivním pohybu kdy byste za normálních okolností už svlékali jednu vrstvu. Bunda Rab VR Summit vás udrží v teple i suchu po celý den.

    Použité materiály a střih

    Před povětrnostními vlivy je bunda chráněna osvědčeným Pertexem Quantum Air. Ten neprofoukne, je vysoce prodyšný, skvěle sbalitelný a zároveň je opatřen povrchovou, vodě odpudivou DWR úpravou která si hravě poradí s lehkým deštíkem nebo sněžením.

    Střih celé bundy je více sportovní, tak aby naplno využila svůj potenciál především při aktivním pohybu v horách. Nicméně se jedná o velmi univerzální kousek, který využijete i pro “běžné nošení” do města od chladnějšího podzimu až do brzkého jara.

    Největší využití ovšem najde hlavně v horách, tam je pro VR Summit pevné místo. Ať už budete podnikat zimní túry, vyrážet na skialpy, polezete v zimě po tatranské žule nebo se budete kochat na běžkách zasněženou krajinou, všude bude VR Summit fungovat na jedničku.

    Po technické stránce má bunda vše co je třeba. Ruce si snadno zahřejete ve dvou postranních kapsách do kterých se snadno dostanete i s lezeckým úvazkem nebo zapnutým bederákem batohu. Drobnosti uschováte v náprsní kapse. Horalé určitě ocení dvoucestný hlavní YKK zip, který je zevnitř krytý légou a samozřejmě nechybí ochrana brady.

    Povedená záležitost jsou rukávy, v těch je totiž vnitřní podšívka Vapour-Rise™ otočená na ruby aby se bunda lépe oblékala. Manžety rukávů mají pružný klín a také stahování pomocí suchého zipu. Opět výborné řešení, které usnadní oblékání a svlékání bundy.

    Kapuce je kompletně zateplená a je kompatibilní i s helmou. I při použití bez helmy je ale velmi dobře seřiditelná. V zadním dílu k tomu poslouží stahování suchým zipem a obvod si upravíte pomocí integrovaného stahování které chytře nikde nepřekáží. Velmi potěší i pevný, tvarovatelný kšilt.

    Spodní okraj bundy se dá samozřejmě také snadno stáhnout a díky chytrým táhlům to není problém ani v rukavicích.

    Rab VR Summit v detailech

    • hmotnost 352 gramů (velikost M)
    • větruodolný a velmi prodyšný Pertex Quantum Air 20D s voděodpudivou DWR úpravou
    • prodyšná, hřejivá a rychleschnoucí podšívka Vapour-Rise™ (83 g/m2)
    • 2 kapsy na ruce
    • 1 hrudní kapsa
    • zateplená kapuce kompatibilní s helmou s možností stahování a pevným kšiltem
    • hlavní, dvoucestný YKK zip
    • pružné manžety rukávů se stahováním na suchý zip
    • stahování spodního okraje bundy
    • střih regular

    Značka

    Rab
    QVR-84-GRH-SML

    Parametry

    Záruka
    2 roky
    Určení
    pro muže
    Hmotnost
    352
    Období
    jarní/podzimní
    Nepromokavé
    ne
    Typ výstřihu
    s kapucí
    S odvětráváním podpaží
    ano
    Funkční
    ano

    Chcete vyzkoušet boty, ale nejsou skladem?

    Přemýšlíte, jestli bunda neprofoukne?

    Ptejte se, rádi Vám poradíme:

    Mohlo by vás také zajímat

    Komentáře (0)