• Doprava zdarma

    • Warmpeace spacák SOLITAIRE 250 EXTRA FEET 195 cm
      Warmpeace spacák SOLITAIRE 250 EXTRA FEET 195 cm
      Warmpeace spacák SOLITAIRE 250 EXTRA FEET 195 cm
      Warmpeace spacák SOLITAIRE 250 EXTRA FEET 195 cm
      Warmpeace spacák SOLITAIRE 250 EXTRA FEET 195 cm
      Warmpeace spacák SOLITAIRE 250 EXTRA FEET 195 cm
      Warmpeace spacák SOLITAIRE 250 EXTRA FEET 195 cm
      Warmpeace spacák SOLITAIRE 250 EXTRA FEET 195 cm
      Warmpeace spacák SOLITAIRE 250 EXTRA FEET 195 cm
      Warmpeace spacák SOLITAIRE 250 EXTRA FEET 195 cm

      Warmpeace spacák SOLITAIRE 250 EXTRA FEET 195 cm

      6 101 Kč

      5 042 Kč bez DPH

      6 560 KčSleva 7 %

      Minimalistický letní péřový spacák pro postavu do 195 cm. Extra náplň husího peří v oblasti nohou. Limitní izolace do +4 °C.

      Barva :
      Varianta :

      Název barvy : Teal green/Black

      Množství:
      Skladem u dodavatele
      Odešleme obvykle do 4 - 5 pracovních dnů.

      Warmpeace SOLITAIRE 250 EXTRA FEET 195 cm

      Letní péřový spacák pro postavu do 195 cm váží bez obalu pouhých 810 gramů, k izolaci využívá 294 gramů husího peří a spolehlivě izoluje až do +4 °C.

      Varianta Extra Feet obsahuje o 30 % více husího peří ve spodních pěti komorách oproti standardní variantě. Pokud trpíte na chladné nohy, Solitaire 250 Extra Feet je ta správná volba.

      Husí peří je v kvalitě 90/10 a je uloženo v „H“ komorách plnivostí 750 cuin. Plnění a kompletace spacáku probíhá v Německu pod přísnými normami. Celý spacák je ušitý z materiálu Colibri DWR 15D. Tento lehoučký a extrémně pevný materiál dokáže odpuzovat vodu do 1 320 mm vodního sloupce. Výborně pracuje s péřovou náplní a umožňuje jí maximální loft.

      Péřová náplň dokáže absorbovat 81 gramů vody. Celý spacák umožňuje paropropustnost RET 4,5 m2 Pa / W-1.

      Konstrukce spacáku Warmpeace

      Zip spacáku je značkový japonský YKK a po celé délce je podložený klopou s tuhou légou, takže se zip nezadrhává. Táhlo jezdce je otočné a umožňuje zapínání jak z vnitřní, tak z venkovní strany spacáku. Zip je navíc obousměrný, takže kromě klasického rozepnutí jej můžete rozepnout i od nohou nahoru a případně tak odvětrávat přehřátý prostor v nohách.

      Jaký spacák vybrat?

      Je na vás, jestli zvolíte zip u levé, nebo u pravé ruky. Pravákům doporučujeme zip u levé ruky a levákům u pravé, ale není to pravidlo. Pokud cestujete v páru, myslete na to, že dva spacáky s opačnými zipy můžete spojit k sobě. A to i když jsou různě dlouhé, jen počítejte s tím, že ten delší bude nahoře přečnívat.

      V řadě spacáků Solitaire můžete k sobě spojovat i různé modely. Například Solitaire 250 180 cm Levý zip + Solitaire 500 195 cm Pravý zip.

      Warmpeace Solitaire 250 je v ramenou široký 80 cm a v nohách 50 cm. Pokud by byl pro vás spacák příliš úzký, můžete sáhnout po vpínacím klínu Warmpeace Extender 195.

      Kapuce má otevřenou konstrukci, je vybavená pružnou tkanicí a jde dostatečně stáhnout kolem hlavy. Spacák nemá stahovací límec kolem ramen. Uvnitř spacáku je kapsička se zipem na drobnosti, jako jsou brýle, čelovka nebo mobil.

      Spacák Warmpeace Solitaire 250

      Termoizolační schopnosti spacáku Solitaire 250 Extra Feet

      • Komfort +8,5 °C
      • Limit +4 °C
      • Extrém -9,5 °C

      Tyto teploty jsou výsledkem normovaných laboratorních testů a zdaleka nejsou nejdůležitějším faktorem při výběru spacáku. Z těchto údajů je zajímavá vlastně jen limitní teplota, která může sloužit jako orientační údaj při srovnávání schopností spacáků stejné třídy a stejného stáří v suchém stavu.

      Pokud si s výběrem nevíte rady, neváhejte a napište nám. Rádi vám s výběrem pomůžeme.

      Skladování a údržba péřového spacáku

      Spacák Warmpeace Solitaire 250 dodáváme se dvěma obaly: skladovacím a kompresním. Pokud spacák nepoužíváte, skladujte jej v prostorném skladovacím obalu. Péřová náplň bude v přirozeném nadýchaném stavu a prodloužíte tak životnost spacáku.

      Kompresní obal velikosti S má objem jako 4litrová lahev a zabírá Ø 15 × 25 cm. Má silikonovou úpravu, která odolává vlhkosti, a je vybavený kompresními popruhy, takže jej můžete ještě více zkomprimovat.

      Praní spacáku zvládnete sami v automatické pračce. Perte jej na 30 °C, použijte program na praní vlny a speciální tekuté prací prostředky, které nejsou agresivní vůči peří, nenaruší jeho strukturu, dobře se vymývají při máchání a nekrystalizují v jemných záhybech náplně. Nikdy nečistěte chemicky. Po praní řádně odstřeďte.

      Spacák sušte v sušičce teplým vzduchem do 30 °C nebo ve vodorovné poloze za občasného důkladného protřepání. Počítejte s tím, že spacák bude schnout několik dní. Podrobný návod najdete na etiketě uvnitř spacáku.

      Značka

      Warmpeace

      Parametry

      Záruka
      2 roky
      Země původu
      Německo
      ean13
      8591037067262

      Nevíte si rady? Zavolejte nebo nám napište, rádi vám poradíme.

      Komentáře (0)