• Doprava zdarma

    • Warmpeace spacák VIKING 1200 195 cm
      Warmpeace spacák VIKING 1200 195 cm
      Warmpeace spacák VIKING 1200 195 cm
      Warmpeace spacák VIKING 1200 195 cm
      Warmpeace spacák VIKING 1200 195 cm
      Warmpeace spacák VIKING 1200 195 cm

      Warmpeace spacák VIKING 1200 195 cm

      9 556 Kč

      7 897 Kč bez DPH

      10 275 KčSleva 7 %

      Zimní péřový spacák Warmpeace Viking 1200 pro postavu do 195 cm. Extra vysoký loft a dlouhá životnost. Limitní izolace do -18 °C.

      Barva :
      Varianta :

      Název barvy : Hay/Steel grey/Black

      Množství:
      Vyprodáno

      Zimní péřový spacák Warmpeace Viking 1200

      Warmpeace Viking 1200 je zimní varianta spacáku Vikinga 900. Viking 1200 je ekonomické řešení pro zimní použití. Péřový spacák k izolaci využívá 1 340 gramů kachního peří a jeho limitní teplota je -18 °C.

      V kompresním obalu zabírá Ø 26 × 54 cm. Varianta pro postavu do 195 cm váží bez obalu 1 900 gramů. 

      Materiály spacáku Warmpeace Viking 1200

      Spacák je vyroben z lehoučkého Loft Nylonu DWR+, který dokáže odpuzovat vodu do 1 250 mm vodního sloupce. Tento pevný a mechanicky odolný materiál skvěle spolupracuje s péřovou náplní a umožňuje jí dostatečný loft.

      Vnitřní strana spacáku je vyrobena z Loft Nylonu. Materiál je příjemný na omak a umožňuje rychlý transport vlhkosti. Černá barva na slunci napomáhá rychlejšímu odpařování vlhkosti i v záporných teplotách. Tato část spacáku je vyrobena v Číně.

      Uvnitř spacáku je použito kvalitní kachní peří, které pochází z evropských chovů. Peří je v kvalitě 90/10, jeho plnivost je 600 cuin a je uloženo v „Z“ komorách. Plnění spacáku probíhá v Německu pod přísnými normami. Náplň dokáže absorbovat 402 gramů vody. Celý spacák umožňuje paropropustnost RET 3,7 m2 Pa / W-1.

      Konstrukce spacáku Warmpeace

      Konstrukce spacáku

      Zip spacáku je značkový japonský YKK a po celé délce je podložený klopou s tuhou légou, takže se při zapínání a odepínání nezadrhává. Táhlo jezdce je otočné a umožňuje zapínání jak z vnitřní, tak z venkovní strany spacáku. Zip je obousměrný, takže kromě klasického rozepnutí jej můžete rozepnout i od nohou nahoru a případně tak odvětrávat přehřátý prostor v nohách.

      Kapuce je vybavená pružnou tkanicí a jde pěkně stáhnout kolem hlavy. Stejně tak stahovací límec kolem ramen. Stažený límec a kapuce spolu zabraňují nechtěným únikům tepla. Uvnitř spacáku je kapsička se zipem na drobnosti, jako jsou brýle, čelovka nebo mobil.

      Jaký spacák vybrat?

      Warmeace Viking 1200 je v ramenou široký 80 cm a v nohách 50 cm. Pokud by pro vás byl spacák příliš úzký, můžete sáhnout po široké variantě Viking 1200 195 cm WIDE.

      Je na vás, jestli zvolíte zip u levé, nebo u pravé ruky. Pravákům doporučujeme zip u levé ruky a levákům u pravé, ale není to pravidlo. Pokud cestujete v páru, myslete na to, že dva spacáky s opačnými zipy můžete spojit k sobě. A to i když jsou různě dlouhé, jen počítejte s tím, že ten delší bude nahoře přečnívat.

      TIP: V řadě spacáků Viking můžete spojovat i různé modely. Například Viking 1200 195 cm Levý zip + Viking 900 180 cm Pravý zip. Pokud si s výběrem nevíte rady, neváhejte a napište nám. Rádi vám s výběrem pomůžeme.

      Spojené spacáky Warmpeace

      Termoizolační schopnosti spacáku Viking 1200

      • Komfort -10 °C
      • Limit -18 °C
      • Extrém -38 °C

      Tyto teploty jsou výsledkem normovaných laboratorních testů a zdaleka nejsou nejdůležitějším faktorem při výběru spacáku. Z těchto údajů je zajímavá vlastně jen limitní teplota, která může sloužit jako orientační údaj při srovnávání schopností spacáků stejné třídy a stejného stáří v suchém stavu.

      Spacáky Warmpeace

      Skladování a údržba péřového spacáku

      Spacák Warmpeace Viking 1200 dodáváme se dvěma obaly: skladovacím a kompresním. Pokud spacák nepoužíváte, skladujte jej v prostorném skladovacím obalu. Péřová náplň bude v přirozeném nadýchaném stavu a prodloužíte tak životnost spacáku. Kompresní obal velikosti XL má objem jako 13litrová lahev a je vybavený stahovacími popruhy, takže jej můžete ještě více zkomprimovat.

      Praní spacáku zvládnete sami v automatické pračce. Perte jej na 30 °C, použijte program na praní vlny a speciální tekuté prací prostředky, které nejsou agresivní vůči peří, nenaruší jeho strukturu, dobře se vymývají při máchání a nekrystalizují v jemných záhybech náplně. Nikdy nečistěte chemicky. Po praní řádně odstřeďte.

      Spacák sušte v sušičce teplým vzduchem do 30 °C nebo ve vodorovné poloze za občasného důkladného protřepání. Počítejte s tím, že spacák bude schnout několik dní. Podrobný návod najdete na etiketě uvnitř spacáku.

      Značka

      Warmpeace
      4249

      Parametry

      Záruka
      2 roky
      Země původu
      Německo
      ean13
      8591037043532

      Nevíte si rady? Zavolejte nebo nám napište, rádi vám poradíme.

      Komentáře (0)