• Doprava zdarma

    • Warmpeace spacák VIKING 300 195 cm
      Warmpeace spacák VIKING 300 195 cm
      Warmpeace spacák VIKING 300 195 cm
      Warmpeace spacák VIKING 300 195 cm
      Warmpeace spacák VIKING 300 195 cm

      Warmpeace spacák VIKING 300 195 cm

      4 985 Kč

      4 120 Kč bez DPH

      5 360 KčSleva 7 %

      Letní péřový spacák pro postavu do 195 cm. Nízká hmotnost a malé rozměry. Limitní izolace do 0 °C.

      Barva :
      Varianta :

      Název barvy : Blue/Grey/Black

      Množství:
      Skladem na prodejně
      Odešleme do 24 h.

      Péřový spacák Warmpeace Viking 300

      Varianta pro postavu do 195 cm váží bez obalu pouhých 810 gramů. Péřový spacák k izolaci využívá 330 gramů kachního peří a spolehlivě izoluje až do 0 °C.

      Warmpeace Viking 300 je vyroben z lehoučkého Loft Nylonu DWR+, který dokáže odpuzovat vodu do 1 250 mm vodního sloupce. Tento pevný a mechanicky odolný materiál úspěšně spolupracuje i s menším množstvím péřové izolace a umožňuje jí dostatečný loft. Tato část spacáku je vyrobena v Číně.

      Uvnitř spacáku je použito kvalitní kachní peří, které pochází z evropských chovů. Peří je v kvalitě 90/10, jeho plnivost je 600 cuin a je uloženo v „H“ komorách. Plnění spacáku probíhá v Německu pod přísnými normami. Náplň dokáže absorbovat 99 gramů vody. Celý spacák umožňuje paropropustnost RET 3,7 m2 Pa / W-1.

      Vnitřní strana spacáku je vyrobena z Loft Nylonu. Materiál je příjemný na omak a umožňuje rychlý transport vlhkosti. Černá barva na slunci napomáhá rychlejšímu odpařování vlhkosti i v nízkých teplotách.

      Konstrukce spacáku Warmpeace

      Zip spacáku je značkový japonský YKK a po celé délce je podložený klopou s tuhou légou, takže se nezadrhává. Táhlo jezdce je otočné a umožňuje zapínání jak z vnitřní, tak z venkovní strany spacáku. Zip je navíc obousměrný, takže kromě klasického rozepnutí jej můžete rozepnout i od nohou nahoru a případně tak odvětrávat přehřátý prostor v nohách.

      Jaký spacák vybrat?

      Je na vás, jestli zvolíte zip u levé, nebo u pravé ruky. Pravákům doporučujeme zip u levé ruky a levákům u pravé, ale není to pravidlo. Pokud cestujete v páru, myslete na to, že dva spacáky s opačnými zipy můžete spojit k sobě. A to i když jsou různě dlouhé, jen počítejte s tím, že ten delší bude nahoře přečnívat.

      V řadě spacáků Viking můžete k sobě spojovat i různé modely. Například Viking 900 170 cm Pravý zip + Viking 600 195 cm Levý zip.

      Spojené spacáky Warmpeace

      Warmpeace Viking 300 je v ramenou široký 80 cm a v nohách 50 cm. Pokud by pro vás byl spacák příliš úzký, můžete sáhnout po široké variantě Viking 300 195 cm WIDE nebo využít vpínací klín Warmpeace Extender 195.

      Kapuce s pružnou tkanicí jde pěkně stáhnout kolem hlavy. Tím zabráníte nechtěným únikům tepla. I když jde o péřák, je určen pro letní období. V kompresním obalu zabírá pouhých Ø 14 × 33 cm.

      Své místo si najde v batohu, na nosičích kol, v brašnách motorek nebo v lodním vaku. Neobtěžuje nadměrným objemem, váhou ani nočním horkem.

      Termoizolační schopnosti spacáku Viking 300

      • Komfort +6 °C
      • Limit 0 °C
      • Extrém -14 °C

      Tyto teploty jsou výsledkem normovaných laboratorních testů a zdaleka nejsou nejdůležitějším faktorem při výběru spacáku. Z těchto údajů je zajímavá vlastně jen limitní teplota, která může sloužit jako orientační údaj při srovnávání schopností spacáků stejné třídy a stejného stáří v suchém stavu.

      Pokud si s výběrem nevíte rady, neváhejte a napište nám. Rádi vám s výběrem pomůžeme.

      Péřový spacák Warmpeace Viking 300

      Skladování a údržba péřového spacáku

      Spacák Warmpeace Viking 300 dodáváme se dvěma obaly: skladovacím a kompresním. Pokud spacák nepoužíváte, skladujte jej v prostorném skladovacím obalu. Péřová náplň bude v přirozeném nadýchaném stavu a prodloužíte tak životnost spacáku. Kompresní obal velikosti XS má objem jako 3litrová lahev a je vybavený kompresními popruhy, takže jej můžete ještě více zkomprimovat.

      Praní spacáku zvládnete sami v automatické pračce. Perte jej na 30 °C, použijte program na praní vlny a speciální tekuté prací prostředky, které nejsou agresivní vůči peří, nenaruší jeho strukturu, dobře se vymývají při máchání a nekrystalizují v jemných záhybech náplně. Nikdy nečistěte chemicky. Po praní řádně odstřeďte.

      Spacák sušte v sušičce teplým vzduchem do 30 °C nebo ve vodorovné poloze za občasného důkladného protřepání. Počítejte s tím, že spacák bude schnout několik dní. Podrobný návod najdete na etiketě uvnitř spacáku.

      Video Warmpeace Viking 300

      Značka

      Warmpeace
      WARM_4095

      Parametry

      Záruka
      2 roky
      Země původu
      Německo
      ean13
      8591037071146

      Nevíte si rady? Zavolejte nebo nám napište, rádi vám poradíme.

      Mohlo by vás také zajímat

      Komentáře (0)