Pinguin Skyline XL
      Pinguin Skyline XL

      Pinguin Skyline XL

      1 947 Kč

      1 609 Kč bez DPH

      2 290 KčSleva 15 %

      Nafukovací karimatka s izolací BHB Micro a integrovanou pumpou. Rozměry 195 x 65 x 9 cm.

      Barva :

      Název barvy : Modrá

      Množství:
      Skladem u dodavatele
      Odešleme obvykle do 4 - 5 pracovních dnů.

      Pinguin Skyline XL

      Nafukovací kariamtka izolovaná mikrovláknem s interovanou pumpou. Materiál karimatky je prověřený laminovaný polyester opatřený RipStop úpravou ve tvaru diamantů. RipStop zvyšuje výdrž tkaniny a zabraňuje dalšímu párání v případě protržení.

      Proto, aby nedocházelo k úniku vzduchu svrchní látkou matrace, je na Polyesterové tkanině nalaminována neprodyšná membrána. Dva ventily jsou vyrobeny z nylonu a ten vypouštěcí je navíc opatřen silikonovou klapkou pro stoprocentní utěsnění.

      Komory karimatky jsou spojeny ve tvaru H, což nevytváří studené spoje a zároveň zabraňuje vzduchu uvnitř ve víření. Z vnitřní strany je navíc na komory nalepena izolace z mikrovlákna BHB, což výrazně zvyšuje tepelný komfort.

      Integrovaná pumpa

      Díky integrované pumpě se už nebudete muset namáhat s nafukováním, už žádné točení hlavy nebo závratě. Stačí dvě minuty podupávání jste připraveni ulehnout.

      Jak to funguje? Integrovaná nožní pumpa je v principu velice jednoduché zařízení. Je tvořena komorou z neprodyšné pěny, jednocestnou klapkou a víkem.

      Poté, co otevřete víko, komora se naplní vzduchem. Vaším úkolem je sešlápnout celou komoru tak, abyste nohou zacpali otvor a vytlačili vzduch z komory přes klapku dovnitř karimatky.

      Poté nadzvednete nohu tak, aby se do komory dostal nový vzduch zvenčí a opět sešlápnete, jak je popsáno výše. Takto opakujete až do nafouknutí karimatky a poté víko zavřete.

      Posledním krokem je ujistit se, že silikonová klapka ve vypouštěcím ventilu těsní. To uděláte tak, že odšroubujete víko ventilu a pozorujete následující tři možnosti.

      1. Neslyšíte nic - klapka je již na místě - vše je OK
      2. Slyšíte krátké odfouknutí, které najednou přestane - klapka byla uvolněná, ale právě dosedla na místo a vše je OK
      3. Může se stát, že se klapka zasekla a celá karimatka se vyfoukne - je potřeba klapku lehce nasměrovat na místo poklepáním nebo stlačením. Celý proces opakujte.

      Detaily karimaty Pinguin Skyline XL

      • Rozměry: 195 x 65 x 9 cm
      • Hmotnost: 1050 gramů
      • Rozměry po sbalení: ⌀13 x 36 cm
      • Orientační tepelný odpor: R 1,8

      Značka

      Pinguin
      709

      Parametry

      Záruka
      2 roky
      Země původu
      Čína (PRC)
      ean13
      8592638709759

      Nevíte si rady? Zavolejte nebo nám napište, rádi vám poradíme.

      Komentáře (0)