• Doprava zdarma

    • Pinguin Trail 42
      Pinguin Trail 42
      Pinguin Trail 42
      Pinguin Trail 42

      Pinguin Trail 42

      2 372 Kč

      1 960 Kč bez DPH

      2 790 KčSleva 15 %

      Pinguin Trail 42 je jednokomorový batoh s vrchním plněním a inovovaným odvětraným zádovým systémem.

      Barva :

      Název barvy : Černá

      Množství:
      Skladem u dodavatele
      Odešleme obvykle do 4 - 5 pracovních dnů.

      Pinguin Trail 42

      Největší batoh Pinguin, který má víko pevně přidělané k batohu. Vršek batohu se sice vyklápí, ale na opačnou stranu, tedy dopředu, což ocení především horolezci při manipulaci na skále. Navíc tato vlastnost umožňuje přístup do batohu bez nutnosti sundání. Zapínání není vyřešeno páskem se sponou, nýbrž zipem se dvěma jezdci. Díky tomu Trail 42 nevypadá konvenčně čímž vyčnívá z řady svých konkurentů s "čepičkou". Zkrátka působí čistým a kompaktním dojmem.

      Pinguin Trail 42 je velmi jednoduchý. Jeho objem 42 litrů je vzhledem k příjemně nízké váze, necelých 1250 gramů překvapivě velký. Navíc váha batohu může klesnout až na rovné kilo po vyjmutí pláštěnky a výztuhy zad.

      Na batohu najdeme dvě kapsy se zipem. Jednu objemnější v týlu batohu a jednu plochou, která ale zabírá celou přední část batohu. Pro ty, kterým to nestačí jsou ještě na vrcholu batohu umístěny masivní průchodky pro přidání dalších popruhů o šířce tří centimetrů.

      Na spodní části je kapsa s pláštěnkou na batoh. O kousek výš se pak nachází poutka na trekové hole, která se v případě potřeby dají schovat do malých kapsiček, takže nehrozí jejich zaháknutí za větev při pohybu v hustém porostu.

      Po stranách jsou dvě strečové síťované kapsy, ve kterých jsou také umístěny kompresní popruhy s přezkou, které slouží ke stažení batohu při jeho neúplném naplnění a zároveň také mohou být použity pro uchycení nákladu, například karimatky, nebo stanu. Další pár popruhů je už se sponami pro pohodlnější manipulaci.

      Na přední části batohu je kapsa s vertikálním zipem, která uvnitř zabírá téměř celou rozlohu předního panelu a je tak vhodná i na velké mapy a další ploché části vybavení.

      Víko batohu obsahuje kapsu o objemu cca 3 litry. V zadní části hlavní komory je poté kapsa na hydrovak a přístup k vyjímatelné zádové výztuze. Poslední příjemné překvapení skrývá bederní pás, který nejen, že je možné vyjmout, al také je osazen dvěma malými kapsami na zip pro menší vybavení, které je potřeba mít po ruce.

      Detaily batohu Pinguin Trail 42

      • Materiál: Nylon Robic
      • Objem: 42 L
      • Hmotnost: 1.11 kg
      • Počet komor: 1
      • Vnější / vnitřní zipové kapsy: 2/1
      • Nastavitelné ramenní popruhy: Ano
      • Odnímatelný bederní pás: Ano
      • Integrovaná pláštěnka: Ano
      • Možnost pitného vaku: Ano
      • Zádový systém: E3D
      • Zipy: YKK
      • Rozměry: 64 x 33 x 25 cm

      Použité materiály

      Nylon 6.6 (Polyamid 6.6) se používá všude tam kde je vyžadována velmi vysoká mechanická pevnost, pružnost, tuhost, dobrá stabilita za tepla a chemická odolnost. Používá se ve vláknech pro odolné technické textilie, zátěžové koberce a lisované díly (např. ozubená kola). V textilním průmyslu se vlákna prodávají pod různými značkami, například značkami Nilit nebo Cordura pro zavazadla, ale používají se také v automobilovém průmyslu (airbag).

      Spony Nifco s doživotní zárukou. Základní surovinou pro výrobu spon Nifco je Polyoxymethylen (POM). Je známý také jako polyacetal nebo acetal. Jde o termoplastický polymer využívaný k výrobě přesných dílů. Vyznačuje se vysokou tuhostí, vysokou odolností proti opotřebení, tepelnou odolností a pružností.

      Zipy YKK - Zipy renomovaného japonského výrobce, které patří k tomu nejlepšímu co se v tomto oboru na světě vyrábí. Zipy této značky zaručují kvalitu, dlouhou životnost a spolehlivost. Přestože jde o malé součásti, jsou významné, protože jejich bezproblémová funkčnost je obvykle podmínkou funkce a použitelnosti celého výrobku.

      Prodloužená záruka Pinguin

      Prodloužená záruka

      • Na tento produkt poskytujeme prodlouženou záruku a to o celé desetiletí, tedy celkem 12 let.
      • Prodloužená záruka spočívá v prodloužení bezplatné servisní opravy nad rozsah zákonné záruky 24 měsíců.
      • Prodloužená záruka je služba, kterou se poskytuje bezplatný servis nutný k odstranění všech závad výrobku způsobených vadným materiálem nebo vadou výroby, ke kterým dojde při běžném používání, projeví se a jsou uplatněny v době platnosti prodloužené záruky.

      Značka

      Pinguin
      323

      Parametry

      Záruka
      12 let
      Země původu
      Vietnam
      ean13
      8592638323191

      Nevíte si rady? Zavolejte nebo nám napište, rádi vám poradíme.

      Komentáře (0)