• Doprava zdarma

    • Pinguin Interval 6 Airtube
      Pinguin Interval 6 Airtube
      Pinguin Interval 6 Airtube

      Pinguin Interval 6 Airtube

      20 607 Kč

      17 030 Kč bez DPH

      24 243 KčSleva 15 %

      Nafukovací rodinný stan pro šest lidí s oddělenými ložnicemi a velkou předsíňkou. Má dva vchody a váží 19.9 Kg.

      Barva :

      Název barvy : Zelená

      Množství:
      Vyprodáno

      Pinguin Interval 6 Airtube

      Prostorný nafukovací stan pro 6 lidí nabízí dvěma oddělené ložnice a velkou předsíň. Díky použité technologii Airtube je jeho stavba velmi snadná a rychlá. Zatímco váš Interval 6 AirTube už bude postavený, ostatní teprve budou provlékat tyče...

      Stan Interval 6 AirTube s variabilním uspořádáním dveří a prostornou předsíní má dostatek prostoru pro 6 osob.  Tropiko je vyrobeno z Polyesteru s polyuretanovým zátěrem, zaručujícím vodní sloupec o výšce 4 000 mm. Švy jsou podlepeny vodotěsnou páskou.

      Podlážka je vyrobena z Nylonu s Polyuretanovým zátěrem, poskytujícím 10 000 mm vodního sloupce. Podlážka je spojena s tropikem, takženezvaní hosté (brouci a jiná havěť) se dovnitř jen tak nedostanou. Pro dlouhodobé kempování a vzhledem k hygieně je to jistě pozitivní věc.

      Namísto prutů jsou zde použity TPU nafukovací trubice vložené do tří tunelů z Polyetylenové a Polyesterové tkaniny uvnitř tropika. Nafukovací pumpa je součástí balení. 

      Pinguin Interval 6 je dvouvrstvý stan – skládá se z vnitřního a vnějšího stanu - tropika. Vnitřní stan má obdélníkový půdorys s jedním vstupem na jeho delší straně. Tropiko má prostornou předsíň se dvěma vchody (čelní a boční).

      Koncepce stanu je založena na principu, kdy TPU nafukovací trubice je vložena do tunelu z Polyetylenové a Polyesterové tkaniny uvnitř tropika. Tropiko a vnitřní stan (který je zavěšen z vnitřní strany na tropiku) se po nafouknutí trubic staví současně. Výhodou této konstrukce je možnost odepnout ložnici z tropika, které stojí samo a tvoří tak jednostěnný stan s integrovanou Polyetylenovou podlážkou bez ložnice.

      Větrání je umístěno v horních rozích předsíňky (2 ventilační stříšky) a jednoho velkého větracího okna v zadní části stanu. Ventilační stříšky jsou navrženy tak, aby se samovolně nezavíraly. V horkém počasí se doporučuje otevřít také 2 čelní trojúhelníková síťovaná okna a boční síťované okno k dosažení maximálního ventilačního efektu.

      Stavba stanu

      Rozložte tropiko na zem a ukotvěte jej kolíky v rozích stanu. Poté otevřete šroubovací zátku na třetí (nejnižší) trubici, která je umístěna v zadní části stanu, vložte koncovku hadice do ventilu a pumpujte až dokud neuslyšíte pískání píšťaly umístěné na hadici pumpy. Poté vjměte hadici a otvor zašroubujte. Stejně postupujte u středové a nakonec u čelní trubice.

      Uvnitř stanu zavěste ložnici plastovými olivkami do kroužků na tropiku. Po zavěšení vnitřního stanu zavřete všechny vchody a okna. Poté napněte tropiko stažením popruhů v rozích tropika. Následně ukotvěte všechny poutka tropika kolíky k zemi a vypněte stan kotvícími šňůrami.

      Technické parametry stanu

      • Hmotnost: 19,9 kg
      • Hmotnost bez ložnice: 17 kg
      • Rozměry po sbalení: 76 x 46 x 35 cm​
      • Počet osob: 6+
      • Počet vchodů: 2
      • Konstrukce: Tunel
      • Počet větracích otvorů: 4 
      • Počet prutů / bodů křížení: 3 / 0
      • Lze postavit bez ložnice: Ano
      • Výška stanu (ložnice): 210 (195) cm
      • Silikonizováno: Ne
      • Podlepené švy: Ano
      • Počet kolíků: 44

      Použité materiály

      Materiál prutů: Nafukovací (nemá pruty)

      Materiál tropika: Polyester, PU zátěr 4 000 mm H2O

      Materiál podlážky: Nylon, PU zátěr 10 000 mm H2O

      Značka

      Pinguin
      143

      Parametry

      Záruka
      2 roky
      Země původu
      Čína (PRC)
      ean13
      8592638143683

      Nevíte si rady? Zavolejte nebo nám napište, rádi vám poradíme.

      Komentáře (0)