• Doprava zdarma

    • Batoh Doldy Arrow 42
      Batoh Doldy Arrow 42
      Batoh Doldy Arrow 42
      Batoh Doldy Arrow 42

      Batoh Doldy Arrow 42

      2 997 Kč

      2 477 Kč bez DPH

      3 330 KčSleva 10 %

      Jednokomorový batoh Arrow vyrobený ve spolupráci s nejlepšími českými alpinisty. Díky extrémně pevnému materiálu Cordura je vhodný k použití v náročných horských podmínkách. Ideální na lyžování, lezení a výstupy. Vyrobeno v ČR. Záruka 5 let.

      Množství:
      Skladem na prodejně
      Odešleme do 24 h.

      Doldy Arrow 42

      Lehký jednokomorový batoh, který vznikal za spolupráce s nejlepšími českými alpinisty. Nový zádový systém AIR + SYSTEM, vysoce odolný materiál Cordura a nízká váha ho předurčují k použití v těch nejnáročnějších podmínkách. Nejlépe jej využijete při lezení, lyžování a vrcholových výstupech.

      Batoh Doldy Arrow Cordura 42 je vybavený velkou lehce přístupnou kapsou v horní části a vnitřní kapsou. Na bocích batohu jsou kompresní popruhy na uchycení lyží.

      Dvojitý silonový límec pro dokonalé uzavření ruksaku zabraňují proniknutí vlkosti dovnitř batohu. Pod víkem je kompresní popruh k připevnění lana. Systém pro uchycení cepínů oceníte i při lezeckých výstupech.

      Hlavní prvky batohu Arrow 42

      • velká kapsa přístupná zvrchu
      • vnitřní kapsa
      • kompresní popruhy po obou stranách pro uchycení lyží
      • odnímatelný bederní pás
      • silikonový límec
      • kompresní popruhy na lano

      Servis batohů Doldy

      Na všechny výrobky Doldy poskytuje firma velmi rychlý kvalitní jak záruční tak i pozáruční servis. Samozřejmě není problém dodat jakékoliv náhradní díly. Firma Doldy vyvíjí batohy přes 30 let a každý krok výroby probíhá v České republice.

      Před uvedením nového batohu na trh probíhá několikaměsíční testovaní. Ať už je batoh určen pro cyklisty, běžce, klasické turisty, nebo horské vůdce, všechyn jeho části jsou vyladěny k dokonalosti. Firma Doldy má také snahu, aby většina použitých materiálů pocházela z ČR. Aktivně spolupracuje s výrobci materiálů na optimalizaci stávajících výrobků případně na vývoji zcela nových materiálů.​

      Značka

      Doldy

      Parametry

      Záruka
      5 let
      Barva
      Černá
      Materiál
      Cordura
      Objem
      42 l
      ean13
      8594054162385

      Nevíte si rady? Zavolejte nebo nám napište, rádi vám poradíme.

      Mohlo by vás také zajímat

      Komentáře (0)

      Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: