• Doprava zdarma

    • Batoh Doldy Arrow Light 42
      Batoh Doldy Arrow Light 42
      Batoh Doldy Arrow Light 42
      Batoh Doldy Arrow Light 42
      Batoh Doldy Arrow Light 42

      Batoh Doldy Arrow Light 42

      3 005 Kč

      2 484 Kč bez DPH

      3 339 KčSleva 10 %

      Jednokomorový batoh Arrow Light vyrobený ve spolupráci s nejlepšími českými alpinisty. Díky extrémně lehkému a pevnému materiálu Cordura Triple Rip Light předurčen k použití v těch nejnáročnějších podmínkách, se kterými se při lyžování, lezení či vrcholových výstupech můžete setkat. Vyrobeno v ČR. Záruka 5 let.

      Množství:
      Skladem na prodejně
      Odešleme do 24 h.

      Doldy Arrow Light 42


      Jednokomorový technický batoh v odlehčeném provedení. Arrow Light 42 byl vyvinutý ve spolupráci s nejlepšími českými alpinisty. Nový zádový systém AIR Light s vyjímatelnou konstrukcí a novým zádovým 3D materiálem zabraňujícím ulpívání nečistot a sněhu.

      Extrémě lehký a pevný materiál CORDURA Triple Rip Light a samotná konstrukce ruksaku ho předurčují k použití v těch nejnáročnějších podmínkách jak při skialpinismu tak při lezení, lyžování a vrcholových výstupech.

      Vybavení: Vrchní část s velkou lehce přístupnou vnější kapsou a vnitřní kapsou. Boční kompresní pásky, slouží také k uchycení lyží. Kompresní popruh na připevnění lana pod víko. Systém pro uchycení cepínů. Odjímatelný bederní pás nové konstrukce. Odjímatelná zádová výztuž.

      Hlavní přednosti batohu

      • Nepromokavý
      • Nízká hmotnost / vysoká nosnost
      • Hmotnost batohu bez bederního pásu a zádové výztuže je 700 g
      • Snadné ovládání v rukavicích
      • Možnost uchycení lyží, cepínů nebo holí

      ​Servis batohů Doldy

      Na všechny výrobky Doldy poskytuje firma velmi rychlý kvalitní jak záruční tak i pozáruční servis. Samozřejmě není problém dodat jakékoliv náhradní díly. Firma Doldy vyvíjí batohy přes 30 let a každý krok výroby probíhá v České republice.

      Před uvedením nového batohu na trh probíhá několikaměsíční testovaní. Ať už je batoh určen pro cyklisty, běžce, klasické turisty, nebo horské vůdce, všechyn jeho části jsou vyladěny k dokonalosti. Firma Doldy má také snahu, aby většina použitých materiálů pocházela z ČR. Aktivně spolupracuje s výrobci materiálů na optimalizaci stávajících výrobků případně na vývoji zcela nových materiálů.​

      Značka

      Doldy

      Parametry

      Záruka
      2 roky
      Materiál
      CORDURA Tipple RIP Light
      Objem
      42 l
      ean13
      8594054164433

      Nevíte si rady? Zavolejte nebo nám napište, rádi vám poradíme.

      Mohlo by vás také zajímat

      Komentáře (0)