Batoh Doldy Speed 15
      Batoh Doldy Speed 15

      Batoh Doldy Speed 15

      1 313 Kč

      1 085 Kč bez DPH

      1 459 KčSleva 10 %

      Malý batoh svými rozměry vhodný pro ženy a děti. Praktické rozmístění věcí do velké komory a dvou velkých kapes. Vyrobeno v ČR.

      Barva :

      Název barvy : Černá

      Množství:
      Skladem u dodavatele
      Odešleme obvykle do 4 - 5 pracovních dnů.

      Doldy Speed 15

      Malý batoh určený pro cyklistiku, běh, lyžařské sporty a každodenní použití. Kromě prostorné hlavní komory věci přehledně uspořádáte do dvou velkých kapes. Hlavní komora je vybavena pro vak na vodu.

      Záda jsou šitá a kvalitně polstrovaná díky trojrozměrnému materiálu Tebox. Ramenní popruhy jsou ergonomicky střižené a jejich součástí je otvor, takže batoh můžete nést v ruce jako tašku. Díky tomuto střihu batoh sedí níže na zádech a příjemně kopíruje linie těla.

      Speed 15 má také bederní a hrudní popruh. Na čelní straně je gumolanko, do kteréoh snadno připevníte třeba bundu. Na čele batohu jsou také reflexní prvky zvyšující vaši bezpečnost.

      Hlavní přednosti batohu

      • Přehledné rozmístění mnoha drobností
      • Kapsy na bocích batohu

      ​Servis batohů Doldy

      Na všechny výrobky Doldy poskytuje firma velmi rychlý kvalitní jak záruční tak i pozáruční servis. Samozřejmě není problém dodat jakékoliv náhradní díly. Firma Doldy vyvíjí batohy přes 30 let a každý krok výroby probíhá v České republice.

      Před uvedením nového batohu na trh probíhá několikaměsíční testovaní. Ať už je batoh určen pro cyklisty, běžce, klasické turisty, nebo horské vůdce, všechyn jeho části jsou vyladěny k dokonalosti. Firma Doldy má také snahu, aby většina použitých materiálů pocházela z ČR. Aktivně spolupracuje s výrobci materiálů na optimalizaci stávajících výrobků případně na vývoji zcela nových materiálů.​

      Značka

      Doldy

      Parametry

      Záruka
      2 roky
      Materiál
      Asymtex
      Objem
      15 l
      ean13
      8594054164761

      Nevíte si rady? Zavolejte nebo nám napište, rádi vám poradíme.

      Mohlo by vás také zajímat

      Komentáře (1)
      Hodnocení

      Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: