Ještě je čas :-)  Zboží označené "skladem na prodejně" bezpečně doručíme do Vánoc.

Ochrana osobních údajů

před 7 měsíci

Na vaše osobní údaje dáváme bedlivý pozor a nebereme tuhle ošemetnou věc na lehkou váhu. Osobní údaje, které získáváme během návštěvy webových stránek iqsport.cz zpracováváme v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.


Plné znění Směrnice pro ochranu osobních údajů si přečtěte zde >>

Máte právo na informace 

Na požádání vám písemně dáme vědět, zda a jaké osobní údaje o vás máme zaznamenané. Pokud by se stalo, že navzdory všem našim snahám o správnost údajů a aktuálnost o vás uchováváme nesprávné informace, na požádání je opravíme.

Otázky ohledně zpracování vašich osobních údajů můžete posílat na obchod@iqsport.cz.

Získávání a zpracovávání osobních údajů

 Jakmile navštívíte stránky iqsport.cz, zaznamenají naše servery standardním způsobem:

  • IP adresu, která vám byla přidělená poskytovatelem internetových služeb
  • webovou stránku, ze které nás navštívíte
  • podstránky, které u nás navštívíte
  • datum a délku návštěvy

Osobní údaje zaznamenáváme jen když nám je poskytnete z vlastní vůle. Například, když se zaregistrujete k odběru newsletterů, emailových rad a tipů nebo nás kontaktujete pomocí kontaktního formuláře.

Bezpečnost

Dáváme si záležet na veškerých technických, organizačních a bezpečnostních opatřeních, abychom chránili u nás vedené údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení nebo zásahu nepovolaných osob.

Použití a postoupení osobních údajů

Vaše osobní údaje využíváme za účelem technické správy webových stránek iqsport.cz, zákaznickou administrativu, na ankety týkající se produktů a na marketingové účely. A vždy jen v takovém rozsahu, jaký je k tomu potřebný.

Postoupení vašich osobních údajů státním zařízením a úřadům je možné jen a pouze v rámci závazných právních předpisů. Naši spolupracovníci jsou z naší strany vázáni naprostou diskrétností.

Možnost odhlášení

Vaše údaje používáme k tomu, abychom vám předali zajímavé rady a tipy, informovali vás o nových produktech a službách a případně zjistili váš názor na ně.

Účast je samozřejmě dobrovolná. Pokud s výše uvedeným nesouhlasíte, kdykoliv nám dejte vědět a my vaše údaje podle toho zablokujeme.

V případě e-mailové komunikace se z odběru e-mailů můžete kdykoliv jednoduše odhlásit kliknutím na odhlašovací odkaz uvedený v patičce každého e-mailu.

Cookies

Na webu iqsport.cz používáme cookies k tomu, abychom mohli sledovat vaše preference a podle toho vytvářeli obsah, který vás bude bavit a zajímat.

Cookies jsou malé soubory, které se ukládají na váš pevný disk. To vede k usnadnění navigace a vysoké míře uživatelského komfortu webových stránek. Cookies se mohou využívat taky ke zjištění, zda jste už ze svého počítače naše stránky někdy navštívili. Identifikují se pouze cookies na vašem počítači.

Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Zavazujeme se plně respektovat důvěrný charakter vašich osobních údajů, které jsou zabezpečené proti neautorizovanému přístupu a chráněné proti zneužití. Údaje, které zadáváte při registraci k odběru e-mailů jsou nezbytné, abychom vám e-maily mohli správně doručit.

Vaše osobní údaje ukládáme v zabezpečené databázi a rozhodně je neposkytujeme třetím stranám.

Souhlas registrujícího se návštěvníka webu:

Vyplněním webového formuláře souhlasíte se zařazením všech vyplněných osobních údajů do databáze firmy IQsport s.r.o. se sídlem Dukelská 47, 769 01 Holešov, IČ: 28304934, jakožto správce, a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu.


To je vše! Vaše osobní údaje jsou v dobrých rukou, spolehněte se.

 

Zpět na homepage >>